Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ironcon Solution
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Usi din sticla securizata
Brand
Usi sticla securizata pusi interior
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suntem o societate specializata in relizarea si montarea; amenajarilor interioare din sticla (usi, pereti dispartitori, vitrine, mobilier sticla, mobila sticla, mobila farmacie, vitrina expunere bunuri culturale pentru muzee, mobilier magazin parfumerie, mobilier magazin bijuterie. spatii comerciale) securizata, sablata, serigradiata; mobilierului din sticla, trepte din sticla (duplex, triplex), balustradelor, fatadelor si peretilor cortina.

Societatea ofera calitate, pret avantajos, garantia lucrarilor efectuate. Conectare direct la furnizori, fara intermediari.

Amenajari interioare din sticla (la comanda) Mobilier din sticla Fatade, pereti cortina. Profile Roplasto (calitate germana) Feronerie (Roto, G-U, la alegerea clientului) Geam (termoizolant, argon, Gerom) Mobilier din sticla (sticla de diferite grosimi, securizata, curbata, sablare, serigrafiere) Fatade, pereti cortina.

Firma este din Bucuresti

Ne straduim sa va oferim tot ce este mai bun in designul de usi de sticla, de aceea nu va oferim doar o banala usa de sticla sablata. Gama noastra va ofera o uimitoare paleta de modele de sticla, care insa nu se limiteaza la cele expuse, dvs. avand posibilitatea sa va creati propriul model.

Va rugam sa cereti informatii despre alte modele daca nu vedeti un model care v-ar placea. Pe langa colectia noastra de usi va putem oferi o multime de modele de usi de sticla fara cadru, care sa se potriveasca aceluiasi sistem de incadrare. Acest lucru va ofera superba posibilitate de a deschide camerele, lasand lumina sa patrunda, pastrand in acelasi timp tiparul clasic al cadrului usii, si sa finalizati un proiect deja inceput.

Un mare procent din gama noastra este disponibil, de asemenea, si sub forma oricaruia din nenumaratele Sisteme de Usi de Sticla Glisante. Fie ca vreti sa puneti in valoare noul dvs. sistem folosind usi cu sina fixa, foarte elegante, din otel inoxidabil sau aluminiu, fie ca vreti sa il ascundeti in perete, cu ajutorul sistemului de eficientizare a s patiului "In perete", noi avem solutia pentru dvs.

Toate usile noastre sunt realizate la cele mai inalte standarde de siguranta, fara sa va creeze probleme. Sistemele cu balamale un necesita intretinere si se pot regla. Mecanismele cu maner si zavor sunt integral produse in Europa, conferind la nesfarsit functionarea placuta si eficienta a usii dvs., timp dupa timp.

In acest moment va poate fi deja greu sa alegeti dintr-o gata atat de extinsa. Permiteti-ne sa va ajutam in alegerea a ceea ce este mai bun dintr-o selectie restransa, bazata pe design, forma si functionare, precum si pe buget.
Din Gura in Gura